MAGIC OIL
WOOD FLOOR WORLD CUP

MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUP

MAGIC OIL FÖRÄNDRAR ALLT.

Delta i MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUP och bli en del av den magiska framgångssagan! I en internationell tävling letar vi efter de bästa parkettgolven som har behandlats med minst en produkt från MAGIC OIL-familjen och som visar hantverksskicklighet*. Startskottet går den 14 september 2023. Med ditt referensobjekt blir du en del av landslaget för ditt land och du kommer att tävla tillsammans med engagerade kollegor mot andra landslag och deras MAGIC OIL-objekt. En internationell expertpanel kommer på ett rättvist sätt att välja ut det land som har bäst resultat bland alla inlämnade objekt. I slutändan tilldelas det kompletta teamet i ett land ett pris.

 

BLI EN DEL AV DET VINNANDE LANDET

Registrera dig med ditt referensprojekt, bli en del av landslaget och stöd ditt land för att vinna MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUPS. Du kan delta antingen med ett projekt som inte är äldre än 24 månader eller med ett projekt som fortfarande pågår och kommer att slutföras inom de närmaste månaderna. De inlämnade projekten kommer att presenteras internationellt och du kan tävla med parkettläggare från hela världen. Sista inlämningsdag är den 30 april 2024, och sedan blir det spännande! En internationell expertpanel från PALLMANN utser det vinnande landet baserat på tydligt definierade kriterier som hantverk, hållbarhet eller rumsgeometri. Därefter bjuds hela det landslag som valts ut av oss in till ett teamevent i det vinnande landet.

SÅ HÄR BLIR DU INVOLVERAD

Fyll i anmälningsformuläret där och ladda upp dina objektbilder. Bilderna ska ge juryn ett så heltäckande intryck som möjligt av objektet, den färdiga ytan och helhetsintrycket. Bearbetningsbilder, före/efter-bilder och detaljbilder är också idealiska.

 

WOOD FLOOR WORLD CUP SWEDISH

DELTAGARE
Platzhalter
INFORMATION OM OBJEKTET
Platzhalter
INFORMATION OM UTFÖRANDE
Hållbarhet
BILDMATERIAL
Vänligen mejla minst 1 foto och max 10 foton av ditt MAGIC OIL objekt. Fotografierna ska helst ge juryn ett så omfattande intryck av objektet som möjligt, av hela ytan och av helhetsintrycket. Bilder från bearbetningen, före/efter-bilder och detaljbilder passar också prefekt.
Note, if you have more than one image to upload, please select ALL of them at once and click “Open”. All image titles will then display in the box.
Ja, jag vill delta i MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUP med mitt parkettprojekt.

Installation systems for screeds, floors and wood flooring

Machinery and special tools for substrate preparation and installation of floor coverings

Complete product range for installation, renovation and maintenance of wood flooring

Resin and cementitious floor finishes combining performance and design

Installation systems for tiling and natural stone

High quality painting, plastering and drywalling tools