MAGIC OIL
WOOD FLOOR WORLD CUP

MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUP

MAGIC OIL MUUTTAA KAIKEN.

Ota osaa MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUP kilpailuun ja tule osaksi maagista menestystarinaa! Etsimme kansainvälisessä kilpailussamme parhaita parkettilattioita, joissa on käytetty vähintään yhtä MAGIC OIL -tuoteperheen tuotetta ja jotka osoittavat tekijän käsityötaitoa*. Lähtölaukaus on 14. syyskuuta 2023. Referenssikohteellasi kuulut oman maasi maajoukkueeseen ja kilpailet yhdessä muiden ammattiliikkeiden kanssa muita maajoukkueita ja heidän MAGIC OIL -kohteitaan vastaan. Kansainvälinen asiantuntijaraati valitsee oikeudenmukaisesti kaikkien lähetettyjen kohteiden joukosta parhaan tuloksen saavuttaneen maan. Lopuksi maan koko joukkue palkitaan.

 

NÄIN TULET OSAKSI VOITTAJAMAATA

Rekisteröidy referenssiprojektisi kanssa, tule osaksi maajoukkuetta ja tue maatasi voittamaan MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUP kilpailu. Voit osallistua joko enintään 24 kuukautta vanhalla projektilla tai projektilla, joka on vielä kesken ja valmistuu lähikuukausina. Lähetetyt hankkeet esitellään kansainvälisesti, ja voit kilpailla eri puolilta maailmaa tulevien parkettilattioiden tekijöiden kanssa. Osallistumisaika päättyy 30. huhtikuuta 2024, ja sitten jännitys tiivistyy! PALLMANNin kansainvälinen asiantuntijaraati valitsee voittajamaan selkeästi määriteltyjen kriteerien, kuten käsityötaidon, kestävyyden tai huoneen geometrian perusteella. Sitten koko valitsemamme kansallinen joukkue kutsutaan voittajamaassa järjestettävään tiimitapahtumaan.

NÄIN PÄÄSET MUKAAN

Täytä siellä oleva osallistumislomake ja lataa kuvat kohteestasi. Kuvien tulisi antaa tuomaristolle mahdollisimman kattava kuva kohteesta, valmiista pinnasta ja kokonaisvaikutelmasta. Myös työn aikaiset kuvat, ennen/jälkeen -kuvat ja kuvat yksityiskohdista ovat erittäin toivottuja.

 

WOOD FLOOR WORLD CUP FINNISH

OSALLISTUJA
Platzhalter
TIETOJA KOHTEESTA
Platzhalter
TIETOJA TOTEUTUKSESTA
kestävää kehitystä
KUVAMATERIAALI
Lähetä väh. 1 valokuva, kork. 10 valokuvaa MAGIC OIL -kohteestasi. Kuvien tulisi antaa tuomaristolle mahdollisimman kattavan kuvan kohteesta, valmiista pinnasta, kokonaisvaikutelmasta. Ihanteellisia ovat myös työstökuvat, ennen/jälkeen-kuvat ja kuvat yksityiskohdista.
Note, if you have more than one image to upload, please select ALL of them at once and click “Open”. All image titles will then display in the box.
Kyllä, osallistun parkettiprojektillani MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUPiin.

Installation systems for screeds, floors and wood flooring

Machinery and special tools for substrate preparation and installation of floor coverings

Complete product range for installation, renovation and maintenance of wood flooring

Resin and cementitious floor finishes combining performance and design

Installation systems for tiling and natural stone

High quality painting, plastering and drywalling tools