MAGIC OIL
WOOD FLOOR WORLD CUP

MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUP

MAGIC OIL VERANDERT ALLES.

Doe mee aan de MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUP en maak deel uit van het magische succesverhaal! In een internationale strijd zijn we op zoek naar de allerbeste parketvloeren die zijn afgewerkt met minimaal één product uit de MAGIC OIL familie en die volledig vakmanschap uitstralen*. Het startschot wordt gegeven op 14 september 2023. Met jouw referentieproject vertegenwoordig je het nationale team van jouw land en neem je het op, samen met andere gedreven deelnemers, tegen teams uit verschillende landen en hun MAGIC OIL projecten. Een internationale jury van experts zal op professionele wijze het land met de beste prestaties selecteren uit alle ingezonden projecten Uiteindelijk wordt het gehele team van het winnende land beloond met een prijs.

 

MAAK DEEL UIT VAN HET WINNENDE LAND

Schrijf je in met jouw referentieproject en maak deel uit van het nationale team om de MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUPS te winnen. Je kan meedoen met een project dat niet ouder is dan 24 maanden of met een project dat nog loopt en in de komende maanden wordt afgerond. De ingediende projecten worden internationaal gepresenteerd en je neemt het op tegen parketteurs van over de hele wereld. De deadline voor het inzenden van je project is 30 april 2024. Daarna wordt het pas echt spannend! Een internationale jury van experts van PALLMANN, selecteert het winnende land op basis van duidelijk gedefinieerde criteria zoals vakmanschap, duurzaamheid of ruimtegeometrie. Vervolgens wordt het hele nationale team, dat door de jury is gekozen, uitgenodigd voor een teamevenement in het winnende land.

ZO DOE JE MEE

Vul het deelnameformulier in en upload de foto's van je project. De jury moet aan de hand van de foto's een duidelijke en volledige indruk krijgen van het project, het afgewerkte oppervlak en een algemene indruk. Foto's van de verwerking, voor/na foto's en detailfoto's zijn ook een pré.

 

WOOD FLOOR WORLD CUP DUTCH

Deelnemer
Platzhalter
Projectinformatie
Platzhalter
Informatie over de Uitvoering
Duurzaamheid
Beeldmateriaal
Stuur in ieder geval 1 en maximaal 10 foto‘s van het project met MAGIC OIL. De foto‘s dienen de samengestelde jury een zo goed mogelijk beeld te geven van het project en het afgewerkte vloeroppervlak. Voor- en na-foto‘s zijn ook erg welkom.
Note, if you have more than one image to upload, please select ALL of them at once and click “Open”. All image titles will then display in the box.
Ja, ik neem deel aan de MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUP.

Installation systems for screeds, floors and wood flooring

Machinery and special tools for substrate preparation and installation of floor coverings

Complete product range for installation, renovation and maintenance of wood flooring

Resin and cementitious floor finishes combining performance and design

Installation systems for tiling and natural stone

High quality painting, plastering and drywalling tools