MAGIC OIL
WOOD FLOOR WORLD CUP

MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUP

MAGIC OIL ÆNDRER ALT.

Deltag i MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUP, og bliv en del af den magiske succeshistorie! I en international konkurrence leder vi efter de bedste parketgulve, der er behandlet med mindst ét produkt fra MAGIC OIL-familien, og som demonstrerer håndværksmæssig dygtighed*. Startskuddet lyder den 14. september 2023. Med dit referenceobjekt bliver du en del af dit lands landshold, og du konkurrerer sammen med engagerede kolleger mod andre landshold og deres MAGIC OIL-objekter. Et internationalt ekspertpanel vil på retfærdig vis udvælge det land, der har opnået de bedste resultater blandt alle de indsendte objekter. I sidste ende tildeles hele holdet fra et land en præmie.

 

BLIV EN DEL AF DET VINDENDE LAND

Tilmeld dig med dit referenceprojekt, bliv en del af landsholdet, og støt dit land i at vinde MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUPS. Du kan deltage enten med et projekt, der ikke er ældre end 24 måneder, eller med et projekt, der stadig er i gang og vil blive afsluttet inden for de næste par måneder. De indsendte projekter vil blive præsenteret internationalt, og du kan konkurrere med parketlæggere fra hele verden. Deadline for indsendelse er den 30. april 2024, og så bliver det spændende! Et internationalt ekspertpanel fra PALLMANN udvælger vinderlandet ud fra klart definerede kriterier som f.eks. håndværk, bæredygtighed eller rumgeometri. Derefter inviteres hele landsholdet, som er udvalgt af os, til en teamevent i vinderlandet.

SÅDAN BLIVER DU INVOLVERET

Udfyld tilmeldingsformularen der og upload dine objektbilleder. Billederne skal give juryen et så omfattende indtryk som muligt af objektet, den færdige overflade og helhedsindtrykket. Bearbejdningsbilleder, før/efter-billeder og detaljebilleder er også ideelle.

 

WOOD FLOOR WORLD CUP ENGLISH

Participant
Placeholder
Information about the project
Placeholder
Information about the wood flooring project
Sustainability
Photos
Please send at least 1 photo, max. 10 photos of your MAGIC OIL project. The images should give the judges an impression of the project, the finished surface and the overall impression. Also ideal are application images, before/after images and detail images.
Note, if you have more than one image to upload, please select ALL of them at once and click “Open”. All image titles will then display in the box.
Yes, I am taking part in the MAGIC OIL WOOD FLOOR WORLD CUP with my wood floor project.

Installation systems for screeds, floors and wood flooring

Machinery and special tools for substrate preparation and installation of floor coverings

Complete product range for installation, renovation and maintenance of wood flooring

Resin and cementitious floor finishes combining performance and design

Installation systems for tiling and natural stone

High quality painting, plastering and drywalling tools